avşar film hakkında avşar film oyunuları

Yazar: eRCie Tarih: 07:51 Kategori: , , , , Yorum: Yorum Yap
Vizyonumuz; güven ve saygıyı temel alarak, yerel kültür ve değerlerimizi koruyarak, ulusal ve uluslararası düzeyde başarıya ulaşan, yaratıcı bir firma olmaktır.

Misyonumuz; sinema sektörüne ait tüm ürün, ve hizmetleri kalite ve değerlerimizden ödün vermeden her seferinde beklentileri aşarak sunmaktır.

Tarihçe

AVŞAR FİLM, 1984 yılında kurulmuş, uzun yıllardır başarılarıyla anılan köklü bir firmadır. İlk kuruluş yıllarında sadece sinema salonu işletmeciliği yapan firma, daha sonra yabancı film ithalatı, dağıtımı ve sinema filmleri, televizyon dizi filmleri yapımcılığı ile çalışma alanını genişleterek sektörün önde gelen şirketleri ile birlikte anılmaya başlamıştır.

İstanbul Bakırköy Avşar Sinemaları (6 salon), Avcılar Avşar Sinemaları (5 salon),Avcılar New Avşar Sinemaları (3 salon) işletmekte olduğumuz sinema salonlarıdır. Avşar Film, 2007 yılında Ankara, İzmir ve Konya gibi önemli üç büyük metropoldeki sinema salonlarının da sahibi olarak diğer büyük şehirlerde de varlık göstermiştir. Söz konusu metropollerde, sosyo-ekonomik düzey ve kültür seviyesi yüksek olduğundan (ABC1,AB,AB+), bu salonlarda gösterime giren sinema filmleri daha fazla seyirci ile buluşma imkânı kazanmaktadır. Ankara Metropol Sinemaları (8 salon), Ankara Armada Sinemaları (10 salon), İzmir Palmiye Avşar Sinemaları (8 salon), Konya Kulesite Avşar Sinemaları (8 salon) 2007 yılında zincirimize eklenen en yeni sinema salonlarıdır. Türkiye' deki çok salonlu sinema sistemini başlatan Avşar Film, ithalatını üstlendiği yabancı filmleri ve son yıllarda yapımcılığını üstlendiği sinema filmlerini hem kendi, hem Türkiye' nin önde gelen sinema salonlarında gösterime girmektedir.


Uzun yıllardır yabancı film dağıtımı ile Amerika, Almanya, Fransa ve İtalya gibi birçok ülkeden birçok film getirmiş olup, söz konusu filmlerin sinemalarda yaygın olarak gösterime girmesini ve izleyicilerle buluşmasını sağlamıştır. New Line, Summit, Lakeshore, Icon, Pathe, Studiocanal veya TFI International Avşar Film' in birlikte çalıştığı firmalardan birkaçıdır. Bu filmlerden bazıları şöyledir: Kurtlarla Dans, Notting Hill, Şeytanın Günü, Kill Bill Volume 1-2, Aşka Davet, Büyük Baskın, Beni Suçlu Bulun, Apocalypto, Yargısız İnfaz.


Şirketimiz, Ulak, Babam ve Oğlum, Kolay Para, Hemşo ve Salkım Hanım' ın Taneleri gibi Türkiye' de ve dünyada büyük kitlelere ulaşan sinema filmlerinin yanı sıra; Kurşun Yarası, Çemberimde Gül Oya, Kırık Kanatlar, Ihlamurlar Altında gibi yüksek izlenme oranlarına ulaşmış birçok televizyon dizisinin de yapımcılığını üstlenerek sayılı yapım şirketleri arasındaki yerini almıştır. Kanal D, ATV, SHOW TV gibi Türkiye' nin önde gelen televizyon kanallarında başarıya ulaşmış olan yapımlarımız arasından ‘Çemberimde Gül Oya' ve ‘Ihlamurlar Altında' adlı diziler Dubai' deki MBC adlı televizyon kanalında da gösterime girmiş ve bu ülkede de yüksek izlenme oranlarına ulaşmıştır.

Türkiye' nin önde gelen senarist, yönetmen, oyuncu ve teknik ekipleriyle işbirliği yapılmakta, çalışmalarda uluslararası kalitede değerler üretilmektedir.

Avşar Film' in bazı sinema ve dizi filmleri KanalD Home Video, Esen ve Palermo gibi firmalar tarafından VCD/DVD olarak da piyasada satışa sunulmuştur.

Dürüstlük ve karşılıklı saygıyı ilke edinen Avşar Film, yapmış olduğu projelerle, deneyim ve bilgi birikimiyle sinema sektörünün birçok kolunda faaliyetlerine başarıyla devam etmektedir.
Paylaş: Facebook Twitter Google Plus Pinterest Tumblr

Hiç yorum yok: