batumajans hakkında

Yazar: eRCie Tarih: 02:50 Kategori: , , , , , Yorum: Yorum Yap
FUAR İŞVEREN FİRMALAR AÇISINDAN :

Çalışma Koşullarımız, Tüm İşleri Kapsar.

Tüm Çalışmalar Belirtilmedikçe 8 Saat Çalışma + 1 Saat Dinlenme Şeklinde Toplam 9 Saat Olarak Belirlenmiştir.

Çalışan Host, Hostes, Manken, Fotomodel, Anket Ör, Güvenlik Vs.Nin Yemek, Yol Ve Stopaj Giderleri Belirtilmedikçe Fiyata Dahil Değildir.

Ödemeler, Belirlenen Günde Nakit Veya Çek İle Ajansa Ödenecektir. Çalışan Host, Hostes, Manken, Fotomodel, Anket Ör Veya Güvenlik Vs.'Ye Ödeme Yapılamaz.

Çalışan Host, Hostes, Manken, Fotomodel, Anket Ör Vs. İle Ajans Harici İş Bağlantısı

Kurulamaz. Üyelerin Yeme İçme İşverene Ait Olur. Şehir Dışı Fuarlarda Konaklama Ve Yol Ücrete Tabi Tutulur.

30 Kişiden Fazla Kişiye İhtiyaç Halinde Çalışmalarınızda, En Az 10 Gün Öncesinden Ajansa Bildirilmesi Gerekmektedir. Çalışan Host Yada Hostes Vs… Gibi Herhangi Biri Ya Da Birilerinden Memnun Kalınmadığı Takdirde, Değişiklik Ertesi Gün Yapılır. Çok Acil Ve Zorunlu Durumlarda, Değişiklik Hemen Yapılır.

Çalışmanın İptal Edilmesi Halinde, İptalin En Az 2 GÜN Önceden Ajansa Bildirilmesi Gerekmektedir.

Çalışanların, Çalışma İçin Çalışma Yerinde Hazır Gittiği Yada Yoldan Geri Döndüğü Durumlarda İptal Söz Konusu Olursa O Günün Ücreti Yada O Günkü Masrafları Ödenir.İşveren Firma, Çalışanlara Özel Eşyalarını Koyabileceği Güvenli Bir Yer Göstermek Durumundadır.

TV İŞVEREN FİRMALAR YAPIMCI AÇISINDAN

Televizyon Dizisi,TV Filmi Ve TV Programları Üreten CASTİNG Ajansı Olan Firma Olarak ;

Ajanstan Oyuncu Manken Figürasyon Ve Benzeri İşlerde, Ajansa Yapımcı Tüm Projelerinde Kalabalık Sahnelerde Fgr Dediğimiz En Az 200 Kişi 3 Gün önce En Fazla 1 Hafta Önce Belirtmek Şartıyla Söylenilen Saatte Ve Yerinde Olması Batum Ajans Tarafından Organize Edilecektir Fakat Unutulup 1 Saat Önce Haber Verilerek İstenilen Oyuncu Saatinde Gelememesi Durumunda Ajans Sorumlu Değildir.

Figürasyonlar Akm Den Alınıp Akm Ye Bırakılır. Yemek İhtiyaçları Yapımcı Şirkete Aittir. Gönderilen Bölüm Oyuncusu Yada Rollü Değilse İstenilen Figürasyon Kaç Kişi Olursa Olsun Sabah Saat 8 De Teslim Ettiğim Fgr Gece 12 İle 3 E Kadar Süren İşler Yarım Ertesi Sabah 6 Ya Kadar Süren Çekimde Çift Yömiye Alınır. Ayrıca Gece 12 .Den Sonra Biten Çekimde Oyuncu Nerde Oturuyorsa Otursun Evlerine Kadar Teslim Edilmesi Yapımcı Şirkete Aittir.

Görevini Bitiren Kişi Ne Olursa Olsun Çekime Başlanmış Yada Başlanmamış Adı Belli Olmayan TV Projelerinde Ajansın Haberi Olmadan Gelen Teklif Ne Olursa Olsun Tüm Yurt İçi Ve Yurt Dışı Dizi, Film,Reklam,Catoloğ Çalışmalarındaki Konser Ve Sahne Promosyon Çalışma Hizmet Karşılığında Film,Klip,Dizi,Ve Benzeri İşlerde Programdan Gelen İşlerde Yapımcı Oyuncu Arasında Bağlantı Kuramaz.

Ajans Çekilen Diziye Her Ne Kadar Oyuncu Giderse Fgr Kişi Adet Üzerinden Hesaplanır Gülük 5 Kişi Ve Fazlası Çekimlerde Ekip Başı Olarak Görev Verilmekte Akm Den Toplamak Servislerinde Organize Etmek Çekim Esnasında Şirkete Yansıması Olmadan Kişileri Organize Edecek Ayrıca Ekip Başı Fgr Parası Yazılacak. Bölüm Oyuncuları Ve Diyaloglu Oyuncular Ayrı Ayrı Hesaplanarak Bölüm Bittikten Sonra İstenirse Fatura Karşılığı
Paylaş: Facebook Twitter Google Plus Pinterest Tumblr

Hiç yorum yok: