Oyuncuadresi

Yazar: eRCie Tarih: 13:17 Kategori: , , , , , Yorum: Yorum Yap
Oyuncuadresi.com yeni bir iş modelidir.

Televizyon kanalları, yapımcılar, cast direktörleri, yönetmenler, oyuncu menajerleri ve cast ajansları gibi kurumsal kullanıcılar ile oyuncular ve oyuncu adaylarının buluşma noktasıdır.

Oyuncuadresi.com sektörün duayenlerinin önerileri ve operasyonel ihtiyaçları doğrultusunda tasarlanmış ve kamera önü sektörünün iş süreçlerinin izdüşümü alınarak yaratılmıştır.

Oyuncuadresi.com, sektörün Kurumsal “oyuncuları”na hız, maliyet tasarrufu ve rekabet avantajı sağlayan teknoloji temelli ve bilgi akışı odaklı yeni iş yapış şekilleri sunmaktadır. Yapımcılar, yönetmenler, cast direktörleri, oyuncu menajerleri ve cast ajansları ile televizyon kanalları gibi kurumsal kullanıcılar, oyuncu bilgilerini araştırmak, derlemek, karşılaştırmak, raporlamak, projeleri için teklif almak ya da teklif vermek gibi ihtiyaçları için Oyuncuadresi.com’u kullanmaktadırlar.

Sistemin oyuncu adaylarına dönük yüzünde amaç kamera önünde olmayı hedefleyen yeni yüzleri kurumsal kullanıcıların radar ekranına sokmaktır. Amatörler oyunculukla ilgili yetkinliklerini ve varsa tecrübelerini gösterebilmek için "Yeni Yüzler" bölümünü kullanırlar. Ajansların kayıtlı kullanıcılara sistem üzerinden teklifte bulunması, kullanıcıların yanıtlarını ve statülerini takip etmesi, oyuncu adaylarını potansiyel projeler için önerebilmesi için ihtiyaç duyulan pek çok fonksiyon bu bölümde hizmete sunulmuştur.

Amacımız Oyuncular ve Oyuncu adayları ile sektörün kurumlarını buluşturmak, bu tanışıklığı ve ilişkiyi yönetebilmek için gerekli her türlü teknolojik hizmetleri sunmaktır.
Paylaş: Facebook Twitter Google Plus Pinterest Tumblr

Hiç yorum yok: